Charice Pempengco, Pyramid Video, Such a Beautiful Voice

Monday, May 24, 2010

Wah judulnya basa inggris pasti review neh :p . Hehehehe ga lah. Lagi seneng ngubek ngubek Youtube aja, nyari nyari penyanyi yang bukan atau belum komersil di studio rekaman atau tivi. Nemu deh si Charice Pempengco ini.

Siapa sih Charice Pempengco? Penyanyi remaja dari Filipina ini punya suara yang...ck ck ck fabulous fabulous. Dia terlihat talentanya sejak umur 4 tahun. Wow. Lalu mengikuti kontes lokal dan fans nya mulai meng upload videonya ke Youtube. Nah dari Youtube inilah, dengan jutaan pageview, akhirnya Charice mengeluarkan single pertamanya "Pyramid" Mei 2010 ini.

Kalau pengen tahu suaranya sebelum masuk dapur rekaman, liat aja performance yang pas dia masih tergolong anak anak. Haish..keren deh pokoknya. Suara cebong aja mah lewaaat. Di sini official web nya, Charice Official Web. Atau Official Youtube Channel nya.

Ini nih video dari single pertamanya "Pyramid"

You Might Also Like

12 comments

  1. ini karena koneksi yang lelet;
    gak mungkin bisa nyetel videonya... hemmm... *goyang patah-patah*

    Charice siap melibas Maribeth, petinju Manny Pacquiao atau bahkan Presiden Lajang "Noy Noy"

    ReplyDelete
  2. ho ho ho... sama koneksi internet lelet, tambahan lagi sedang download, ya sudah.... setuju saja sama mbak mbong, kalo suaranya bagus

    rio2000 sekarang dikenal juga dengan sebutan r10

    ReplyDelete
  3. Woww.. Suaranya Top Markotop tur Mangstap tenan ki...

    Kopi ah kopi...:c:

    ReplyDelete
  4. ongki nduwe videone sing high res bong, wah aku sampek geleng geleng pas dee nyanyi I will Always Love You ne Whitney...

    kapan ya dee nyanyi lagune Mariah Carey, hohohoho...

    ReplyDelete
  5. nt dicariin juga videoku ya mpok

    ReplyDelete
  6. ho-oh... kirain ini ripiu... kemaren lewat gak mampir jadinye....

    sama Cleopatra Stratan, faboulus mana mba yu?

    ReplyDelete
  7. @paank: ga bisa dibandingkan kan beda usia, beda genre, sesuai selera aja adik
    @unting: piye kabar e
    @w3: weh sopo iki
    @endop: wehehehhe sing biasa ae wes amazing

    ReplyDelete
  8. The fashion ed hardy shoes for girls skinny leg denim jeans is massive! There are sever ed hardy shoes al reasons for this following. Firstly, these ed hardy shoes figure squeezing jeans are well-liked by teen superstars and girls often like to emulate their most loved star. They are also very easy to wear – jeans complement everything in your wardrobe and can be dressed up or dressed down
    based on the situation. Additionally, young women and teen girls prefer ed hardy clothing to have on something their own mothers can’t, and skinny ed hardy outlet leg jeans fit this description.

    ReplyDelete
  9. guoweigang More often than not, even pandora bracelets sale the kind of material used for the jewelry is also diverse. Most necklaces are normally made from silver or gold, but there are others that use leather or even bones and shells.Other necklaces contain precious stones, most commonly diamond, similar to discount pandora bracelets what rap stars usually wear. Among these so called "bling" the most common design is usually the cross.Aside from the obvious fashion purposes, these cross pandora jewerly necklaces can mean so much more depending on the personal faith of the wearer.Pretty much, cross necklaces can either be worn to symbolize faith pandora 2010 or plainly as a fashion statement. They can showcase the personal faith of the wearer. There are plenty of sites online as well as stores offline that can help you find the right men's cross necklaces to wear for yourself or to give away to male friend or lover.

    ReplyDelete